BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

a

Arsyet

  /  Arsyet

Nëse jeni në fillim të karrierës në fushën e programimit apo dëshironi të mësoni një gjuhë të re Java është gjuha e duhur.  Java është gjuhë programuese e orientuar në objekte dhe që përdoret për shumë qëllime.   1. Është gjuha programuese më e përdorur në botë. Rreth 7 miliardë paisje punojnë me Java. Prandaj edhe është gjihë shumë

Në vitin 2016, Python zëvendësoi Java si gjuha më e njohur në kolegje dhe universitete. Python po rritet dhe por rritet shumë. Nëse lexoni lajme për programim dhe teknologji ose postim në blog, atëherë mund të keni vërejtur ngritjen e Python pasi shumë komunitete të zhvilluesve të njohura, përfshirë StackOverFlow dhe CodeAcademy, e kanë përmendur ngritjen

Nëse e doni teknologjinë, e shijoni krijimin e një përvoje të shkëlqyeshme të përdoruesit dhe po kërkoni një karrierë interesante me shumë potencial rritjeje, zhvillimi i front-end mund të jetë karriera e duhur për ju. 1. Zhvilluesit e front-end janë shumë të kërkuar Pavarësisht nëse dëshironi të punoni për një organizatë ose si një bashkëpunues i pavarur apo

User registration

You don't have permission to register

Reset Password