BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

Cisco CCNA R&S

a

Course single

  /  Certificate-sq  /  Cisco CCNA R&S

Cisco CCNA R&S

510€
Instructor:

About this course

Si udhëheqës global në teknologjinë e rrjetave, Cisco ka zhvilluar certifikimin dhe programin e CCNA Routing and Switching për të qëndruar në linjë me tregun e ndryshueshëm global dhe tendencat.

CCNA Routing dhe Switching siguron një mbulim të integruar dhe gjithëpërfshirës të temave për rrjeta, nga bazat në aplikacione dhe shërbime të avansuara, duke ofruar mundësi për përvojë në praktikë dhe zhvillim të aftësive në karrierë.

Certifikimi CCNA Routing and Switching jo vetëm që do t’ju përgatisë juve me njohuritë e teknologjive themelore, por do të siguroheni që të qëndroni në hap me kohën për aftësi të nevojshme për adoptimin e teknologjive të gjeneratës së ardhshme.

Certifikimi i Cisco Certified Network Associate (CCNA) vërteton aftësinë tuaj për të instaluar, konfiguruar, përdorur dhe troubleshoot rrjete të ndryshme. Profesionistët e çertifikuar nga CCNA mund të bëjnë lidhjet në vendet e largëta nëpërmjet një rrjeti të gjerë (WAN), të mënjanojnë rezigjet e sigurisë së rrjetit dhe të kuptojnë konceptet themelore të rrjetave dhe terminologjinë. Certifikimi CCNA është certifikimi më i popullarizuar i Cisco dhe një nga kredencialet më të kërkuara të karrierës së industrisë së teknologjisë. Duke u certifikuar në CCNA, ju bëni një hap të parë dallues drejt një karriere të dobishme si administrator ose inxhinier rrjeti.

Pyetjet e shpeshta

Për kë është ky trajnim?

Certifikimi CCNA është për profesionistët e rrjetit të cilët duhet të vërtetojnë se kanë aftësitë e nevojshme për pozitat e punës të lidhura me rrjetin.

A përdorim laboratore fizike?

Ky trajnimi është hartuar me praktikë në mendje; prandaj, ekziston një laborator me një gamë të gjerë të pajisjeve Cisco për të përfituar përvojë praktike.

Si mund t'a realizoj pagesën

Pagesa mund të realizohet përmes TEB Starcard deri në 9 këste.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password