BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

Front-end Web Development

a

Course single

  /  Learning-sq  /  Front-end Web Development

Front-end Web Development

199€
Instructor:

About this course

Zhvillimi i front-endit të webfaqes përfshinë gjithçka nga ndërtimi i një faqeje të thjeshtë të tekstit të HTML në krijimin e faqeve komplekse dhe responsive HTML5 të dizajnuara për t’u qasur përmes shfletuesve, pajisjeve dhe madhësive të ndryshme të ekranit.

Pyetjet e shpeshta

Jam i ri në këtë fushë, a është ky trajnim adekuat për mua?

Po, trajnimi i Web Development është i dizajnuar për fillestarë duke mos ditur asgjë në lidhje me dizajnimin e faqes.

Cili është dallimi në mes front-end, back-end?

Front-end Web Development: Front-end është ajo që njerëzit e shohin dhe bashkëveprojnë me një uebfaqe ose web aplikacion. Gjuhët që shpesh përdoren në front-end anë HTML, CSS dhe JavaScript.
Back-end Web Development: Back-end është “prapa skenave” ku serveri, databaza dhe aplikacionet komunikojnë me njëri tjetrin. Gjuhët që shpesh përdoren në back-end janë PHP, .NET, MySQL.

A duhet të jem i mirë në matematikë për këtë trajnim?

Ky është thjesht një mit. Kodimi ka të bëjë me përdorimin e gjuhës kompjuterike për të zgjidhur problemet logjike duke përdorur algoritme. Ju në përgjithësi nuk keni nevojë për matematikë për të krijuar uebfaqe të front-end.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password