BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

IT Essentials – Hardware

a

Course single

  /  Certificate-sq  /  IT Essentials – Hardware

IT Essentials – Hardware

99€
Instructor:
Reviews:

About this course

IT Essentials mbulon aftësitë themelore teknologjike për punë hyrëse të nivelit të IT. Trajnimi IT Essentials përfshinë punen laboratorike që ofron përvojë praktike për t’ju përgatitur në fushën e IT. Mjetet e simulimit ju ndihmojnë të aftësoheni në zgjidhje të problemeve dhe praktikoni atë që mësoni.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password