BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

Java Fundamentals

a

Course single

  /  Learning-sq  /  Java Fundamentals

Java Fundamentals

149€
Reviews:
Java Fundamentals - BIT Academy

About this course

 

Pasi të keni ndjekur trajnimin Java Fundamentals, do të keni mundësi të:
• Kuptoni se si funksionon JRE (Java Runtime Environment)
• Krijoni aplikacione me teknologjinë më të fundit JDK
• Mësoni algoritme të kodit të pastër për krijimin e aplikacioneve robust
• Qasja e plotë e Object Oriented Programming
• Mësoni me skenarë dhe ushtrime në jetën reale

 

Trjanimi përfshinë temat:

  1. Introduction into Java
  2. Variables and Operators
  3. Expressions, Statements, and constructions
  4. Object Oriented Programming
  5. Arrays
  6. Classes
  7. Inheritance, and Class hierarchy
  8. Interfaces and Exception handling
  9. Collections
  10. Sets and Maps

User registration

You don't have permission to register

Reset Password