BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

Bëhuni inxhinier rrjeti me ne.

Mësoni të shkruani kod si profesionist.

Tako instruktorët

Ekipi ynë përbëhet nga instruktorë të pasionuar dhe profesional me përvojë të gjerë në fushat e tyre përkatëse.

Njohuri të reja, argëtim dhe përvojë krejtësisht të vlefshme.

Besart Krasniqi, Student

Hapi i parë drejt suksesit!

Fatlum Veseli, Student

Pse ne?

BIT Academy është qendër trajnimi e fokusuar në fushën e TIK-ut. Ne jemi të përkushtuar për përsosmëri dhe të vendosur për suksesin tuaj.

Ligjërimi mbahet në mënyrë intelektuale dhe kreative

Mënyra të ndryshme të mësimdhënies

Mësimi është më efektiv kur vlerësohet në baza të vazhdueshme

Fito aftësitë që ju nevojiten në fushën e TIK-ut!

Apliko tani

User registration

You don't have permission to register

Reset Password