Bëhu pjesë e trajnimeve tona, në një ambient të këndshëm
dhe me ligjërues profesionist.

MË SHUMË RRETH NE

Në hap

me

Teknologjinë

BIT Academy e themeluar më 2013, është qendër që ofron trajnime të ndryshme në fushën e teknologjisë informative. Planprogramet e trajnimeve tona janë gjithmonë në një hap me kërkesat e tregut të punës.

SI MUND TË BASHKËPUNOJMË

Hapësirat tona

mund të behen edhe të juajat

Nëse ju duhet hapësirë për trajnime mund të bëjmë zgjidhje për ju.

VLERËSIMI NGA

Studentët tanë

Planprogram sfidues i mësuar në një mjedis argëtues.

Trajnimi Excel for Accounting më ka ndihmu shumë për të gjetur punë, ku pas përfundimit të trajnimit për një kohë shumë të shkurtër gjeta punë.

ANDRRA BELEGU

Kontabiliste

Çdo gjë ka shkuar siç edhe është premtuar.

Kam qenë pjesëmarrës në trajnimin IT Essentials. Ka qenë një përvojë shumë e mirë, jam ndarë shumë i kënaqur me materialin të cilin e kemi mësuar si dhe me mënyrën e ligjërimit. Çdo gjë ka shkuar siç edhe është premtuar

DENIS SHEHU

IT Administrator

Do të doja që edhe profesorët në shkollë të jenë komunikativ dhe atraktiv si në BIT Academy.

Atë që nuk e kam kuptuar në shkollë ka qenë shumë e thjeshtë ta kuptoj në BIT Academy për shkak të ligjerimit të kuptueshëm.

ALBANA KRASNIQI

Inxhiniere e Rrjetave

NA VIZITONI NË

Ambientet tona

Fillo sot rrugëtimin në fushën e Teknologjisë!

Zgjedh njërin nga trajnimet që i ofrojmë.

LIGJERUESIT

Me përvoja nga më të ndryshmet

Lorina Morina

Social Media Management

Orik Gashi

ReactJS

Njomza Ibrahimi

QA Manual Tester

Alba Shala

UI & UX

Korab Osmanaj

Cisco CCNA

Gentiana Mehmeti

Project Management

Fisnik Behxheti

Soft Skills

Vigan Jashari

Excel Advanced

Dren Dorambari

SPSS

Fisnik Cani

Front-End Development

Zana Jashanica

Java

Bujar Lushta

Microsoft Azure

Ardian Halilaj

ReactJS

Gjonson Komani

ReactJS

Liri Kosova

Graphic Communications

Jeart Thaqi

E-Commerce

Anton Gjoka

C# .NET

Visar Shllaku

Cisco CCNA

Zgjim Kolgeci

IT Essentials

Veton Siqani

WordPress

Egëzon Baruti

Python

Haris Haxhimehmeti

WordPress

Ron Latifi

UI & UX

Oket Hoxha

ReactJS

Agon Mustafa

UI & UX

Haris Sokoli

ReactJS

Guxim Thaci

IT Essentials

Festim Osmani

Python

Qendrim Krasniqi

Python

Burim Haxholli

Excel Advanced