BIT Academy is a training centre focused in the field of ICT. We are committed to excellence and dedicated to your success.

You may like:

UI & UX

a

Course single

  /  Learning-sq  /  UI & UX

UI & UX

199€
Instructor:
Reviews:

About this course

UI/UX është trajnim i cili ka në qendër dizajnin, për user interface dhe user experience design.

Të dyja këto janë shumë të rëndësishme për një produkt të IT-së dhe duhet të bashkëpunojnë ngushtë së bashku. Pavarësisht se janë shumë integrale me njëra-tjetrën, rolet në vetvete janë mjaft të ndryshme, që përfshijnë procese të dallueshme.

Ju do të mësoni metodat më të mira në UI dhe UX, për të krijuar eksperienca efektive, interesante dhe shumë miqësore(në raport të navigacionit), për përdorues të webfaqeve në kompjuter dhe në telefon.

UI – User Interface përmban këto:

 • Analizën e konsumatorëve
 • Hulumtime për dizajn
 • Zhvillim të brendit dhe grafikës
 • Manualët e përdoruesve
 • Prototipi UI
 • Interaktiviteti dhe Animacioni
 • Përshtatja me të gjitha madhësit e ekraneve
 • Zbatimi me zhvilluesin

 

UX – User Expereince përmban këto:

 • Analiza e konkurrencës
 • Analiza e klientit
 • Struktura / Strategjia e Produkteve
 • Zhvillimi i përmbajtjes
 • Wireframing
 • Prototyping
 • Testimi
 • Planifikimi i zhvillimit
 • Koordinim me UI UX Dizajnera
 • Koordinim me zhvilluesit
 • Ndjekja e Qëllimeve dhe Integrimi
 • Analiza dhe përsëritja

 

User registration

You don't have permission to register

Reset Password